Rüyanızı Buraya Yazıp Arayabilirsiniz.

21 Ocak 2019 Pazartesi

Rüyada Yumruklamak Görmek




Rüyada Yumruklamak Görmek

Molla Cami: Rüyada yumrukla vurmak, diliyle cömertlik gösterip eliyle bir şey vermemeye işarettir. Bazen bu rüya cimriliğe ve namazı terk etmeye işarettir. Yumrukla vurmak Müslümanlar arasında hatalı söz söylemeye işarettir. Bazen de yumrukla vurmak intikam almaya veya borç para istemeye veyahut kendisinde hâkime ihtiyaç duyulan olaylara işarettir.
Nablusi: Rüyada yumrukla vurmak, diliyle cömertlik gösterip eliyle bir şey vermemeye delalet eder. Bazen bu rüya cimriliğe namazı terk etmeye delalet eder.
Yumrukla vurmak Müslümanlar arasında hatalı söz söylemeye delalet eder. Bazen de yumrukla vurmak intikam almaya veya borç para istemeye veyahut kendisinde hakime ihtiyaç duyulan havalara delalet eder.



Rüyada Yumruk Görmek ise;

Sıkılmış yumruk iş yapma iradesine yahut öfkeye; Birini yumruklamak sözde cömert davranmaya, cimriliğe, namazı terk etmeye, hatalı söz söylemeye delalet eder.
Daha önce size kötülüğü dokunan bir insandan intikamınızı alacağınıza işaret eder.
Daha önce size kötülüğü dokunan bir insandan intikamınızı alacağınıza işaret eder.
Rüyada yumruk gücü temsil eder. Birisine yumruk atmak iyilik yapmak demektir. Yumruk yemek ise iyilikle karşılaşılacağına işaret eder.
Rüyada bir kimseye yumruk atmak veya ondan yumruk yemek, is hayatınızda yapmak istediğiniz bazı atılımları engel olmak isteyenlerin bulunduğunu buna rağmen sizin önemle karşı koyarak atılımlarınızı ciddileştirmeğe çalıştığınızı hiçbir engel tanımadan isteklerinizi tahakkuk ettirmek istediğinizi gösterir.

 

 

 

 

 

 



 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder