Rüyanızı Buraya Yazıp Arayabilirsiniz.

25 Ocak 2019 Cuma

Rüyada Ülker Yıldızı Görmek




Rüyada Ülker Yıldızı Görmek


Rüyada Ülker yıldız takımını görmek ile ilgili yorumlar aşağıda kaynaklara göre listelenmiştir.

İhya: İşinde ihtiyat ve temkini esas alan kimseye, Sanatkarların bu yıldızı görmeleri sanatlarının revaç bulmasına delalet eder.



Diyanet: Bir kimsenin rüyasında Ülker yıldızı görmesi kimsenin daima temkinli olduğuna, işlerini sağlam yaptığına ve kendisini muhafaza ettiğine, bir kimsenin rüyasında Ülker yıldızının yi düştüğünü görmesi; o sene içinde koyun ve sığır gibi hayvanların telef olacaklarına ve meyve ağaçlarının az meyve vereceklerine yorumlanır.

Molla Cami: Rüyada Ülker yıldızı, işlemde ihtiyat ve temkinli olan ve işini sağlam tutan ve kendisini muhafaza eden kimseye işarettir. Ülker yıldızının yere düştüğünü görmek, o sene içerisinde koyun ve sığır gibi hayvanatın helak ve telefine ve meyvelerin az olmasına işarettir. Sanatkarın rüyasında Ülker yıldızını görmesi, sanatının revaç ve sağlam olacağına işarettir.
Nablusi: Rüyada Ülker yıldızı, işlerinde ihtiyat ve temkinli olan ve işini sağlam tutan ve kendisini muhafaza eden kimseye delalet eder.
Ülker yıldızının yere düştüğünü görmek, o sene içerisinde koyun ve sığır gibi hayvanatın helak ve telefine ve meyvelerin az olmasına delalet eder.
Sanatkârın rüyasında Ülker yıldızını görmesi, sanatının revaç ve sağlam olacağına delalet eder.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder