Rüyanızı Buraya Yazıp Arayabilirsiniz.

23 Ocak 2019 Çarşamba

Rüyada Vasiyet Görmek



Rüyada Vasiyet Görmek

 

Rüyada bir kimsenin, malini bir adama vasiyet etmesi, o kimse ile o adam arasında vaki olacak iyilik, yardım, birleşme ve birbirlerine kavuşmaya, eğer aralarında kin ve düşmanlık varsa onların barışmalarına veya bir şehirde toplanmalarına işarettir.

İhya: Malını bir kimseye vasiyet etmek, o kimse ile aralarında bir münasebetin iyilik, yardım, iş akdi, uzlaşma, barışma, kavuşma, barışma vs. meydana gelmesine yahut bir yerde buluşmaya; Vasi tayin etmek, birine görev ve vekalet vermeye; Vasi (tayin) edildiğini, birinin kendini vasi yaptığını görmek, kendine bir işin havale edilmesine, verilen haberin doğruluğuna, bilgi ve itibar sahibi olmaya, kırkını geçmiş ve Allah'ın c.c. himayesinde bulunmaya delalet eder.

Molla Cami: Rüyada bir kimsenin, malını bir adama vasiyet etmesi, o kimse ile o adam arasında vaki olacak iyilik, yardım, birleşme ve birbirlerine kavuşmaya, eğer aralarında kin ve düşmanlık varsa onların barışmalarına veya bir şehirde toplanmalarına işarettir.

Nablusi: Rüyada bir kimsenin, malını bir adama vasiyet etmesi, o kimse ile o adam arasında vaki olacak iyilik, yardım, sebep, birleşme ve birbirlerine kavuşmaya, eğer aralarında kin ve düşmanlık varsa onların barışmalarına veya bir şehirde toplanmalarına delalet eder.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder