Rüyanızı Buraya Yazıp Arayabilirsiniz.

22 Ocak 2019 Salı

Rüyada Yorgan Görmek





Rüyada Yorgan Görmek

Rüyada yorgan görmek, yuvaya, rahatlığa, kuvvete, emniyete, dinlenmeye, faydalı bir kadına, erkeğin birlikte yatacağı kadına işaret eder.

Bekar birinin rüyada yorgan görmesi sözlenmesine, nişanlanmasına yada evlenmesine işaret eder.
Rüyada yorgan gören kişi mutlu olacak demektir. Akıllıca davranmak rahat bir geleceğe sahip olmanızı sağlayacak demektir şeklinde yorumlanır.



Rüyada yorgan görmek rahatlık ve kuvvet demektir. Bazı kere de rüyada yorgan görmek, rahatlık, kuvvet, emniyet, faydalı kadın ve dinlenmek ile tâbir edilir.
Rüyada yorgan görmek, mutluluğun işaretidir. Doğru ve mantıklı davranışlarınızla geleceğinizi garanti altına alacağınıza işarettir.
Cafer-i Sadık' göre, rüyada yorgan görmek üç şekilde tabir olunur: Bilgili bir eş, bakire hizmetçi, yüksek mevki.
Nablusi'ye göre, yorgan görmek eşle yorumlanır.

 

 

Rüyada yorgan görmenin anlamı, mutlaka bir mal sahibi olmaya işarettir. Bu mal yeni bir elbise, yeni bir ev, bir tarla, bir dükkan veya bir araba da olabilir.
Rüyada geceleyin bir yorgan alıp ve onun içinde uyuduğunu gören kimse, bekarsa evlenmeye, evliyse rahatlığa kavuşacağına işaret eder.
Bir başka rivayete göre de: Rüyada yorgan görmek, erkeğin kendisiyle yatacağı kadına işarettir. Bazı tabirciler, yorgan faydalı bir kadındır, dediler.
Rüyada geceleyin bir yorgan alıp onun içinde uyuduğunu görmek, hayırlı bir eşe ve feraha delâlet eder.

 

Rüyada bir yorgan satın aldığını gören evlenmesine işarettir. Yine rüyada yorgan almak emniyet, rahatlık, dinlenmeye ve rahata kavuşmak olarak yorumlanır.
Rüyada eşiyle beraber bir yorgan altına girdiğini görmek, bir yerden gelecek mal ve hayra alâmettir.
Rüyada yorgan ve çarşaf görmek, kuvvet ve itimad sahibi güzel bir kadına delâlet eder.
Bir kimsenin rüyada inciden yapılmış bir yorgan görmesi, zevcesinin dinde salahına ve Kur'ân-ı Kerim'i ezberlemesine alâmettir.
Yine yorgan görmek, erkeğin kendisiyle yatacağı kadına delâlet eder.
Yorgan ve çarşaf güçlü, güvenilir, güzel bir kadına, Yorgan ve çarşafa büründüğünü görmek evlenmeye, Yorgan alıp içinde uyumak evlenmeye, rahata ermeye delalet eder.
Yırtık yorgan ve kişinin üstünden yorgan atması ayrılıktır. Yorganın çalındığını veya yandığını gören, aile içi huzursuzluğa işaret eder.
Yorganının siyah olduğunu görmek, bilgi sahibi olacağına, veya sevineceğine işarettir.
Yorgan çarşafı güzel kadın ve eşle tabir olunur. Kırmızı yorgan çarşafı görmek, kadınlar yüzünden düşmanlığa ve kavgaya delalet eder.
Rüyada Beyaz ve temiz yorgan çarşafı aldığını ve yatağına serdiğini gören güzel bir kadınla evlenir. Çarşafının çalındığını veya yandığını veyahut yırtılıp kullanılmaz hale geldiğini gören, eşinden ayrılır veya araları bozulup ayrılırlar.
Çarşafın güzel ve temiz olması eşinin güzelliğine, çirkin ve kirli olması çirkinliğine ve pis olmasına delalet eder. .

İhya: Rahatlık ve kuvvete, emniyete, dinlenmeye, faydalı bir kadına, erkeğin birlikte yatacağı kadına, Yorgan ve çarşaf güçlü, güvenilir, güzel bir kadına, Yorgan ve çarşafa büründüğünü görmek evlenmeye, Yorgan alıp içinde uyumak evlenmeye, rahata ermeye delalet eder.

Molla Cami: Rüyada yorgan görmek, erkeğin kendisiyle yatacağı kadına işarettir. Rüyada geceleyin bir yorgan alıp ve onun içinde uyuduğunu gören kimse, bir kadınla evlenir veya rahatlığa kavuşur. Yorgan rahatlık ve kuvvettir. Bazı tabirciler, yorgan faydalı bir kadındır, dediler.Yorgan emniyet, rahatlık ve dinlenmeye de işarettir.
Nablusi: Rüyada yorgan görmek, erkeğin kendisiyle yatacağı kadına dela'et eder.
Rüyada geceleyin bir yorgan alıp ve onun içinde uyuduğunu gören kimse, bir kadınla evlenir veya rahatlığa kavuşur.
Yorgan rahatlık ve kuvvettir.
Bazı tabirciler, yorgan faydalı bir kadındır, dediler.
Yorgan emniyet, rahatlık ve dinlenmeye delalet eder.

Seyyid Süleyman: Yorgan görmek; zevce ile tabir olunur. Rüyasında yorgan satın alan, evlenir veya bir cariye alır. Yorganının çalındığını yahut yandığını gören; ya karısıyla kavga eder yahut ondan boşanır. Yani aralarında mutlaka ayrılık olur. Yorganının yırtık veya kirli olduğunu görenin karısı ahlaksız, vefasız ve sevgisizdir. Siyah yorgan layık olan için, alimlik ve zahidliktir. Rüya sahibi buna ehil değilse, üzüntüye düşer.

Cafer-i Sadık yeni ve temiz bir yorganı şunlarla tabir ediyor: Alim zevce, bakire bir cariye, şeref ve makam.







 

 

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder