Rüyanızı Buraya Yazıp Arayabilirsiniz.

21 Ocak 2019 Pazartesi

Rüyada Yumurta Yemek Görmek




Rüyada Yumurta Yediğini Görmek

Rüyada yumurta zenginliğin ve mutluluğun işaretidir. Ayrıca evliliği de işaret eder.
Yumurtayla dolu bir yuva, zenginliğin ve mutluluğun işaretidir. Yumurta yediğinizi gördüyseniz, aile içi gerginlikler oluşacağına işarettir. Kısmettir. Evli bir kadın görürse çocuğu olacak demektir.
Rüyada yumurta pişirmek ve yemek, başladığınız isin olgunlaşarak size kar getirecek bir duruma girdiğine delalet eder. Bir başka rivayete göre de: Tavuğun yumurtladığını gören kimsenin bir çocuğu olur. Taze pişmiş yumurta, kolaylıkla elde edilen rızıktır.


Çig yumurta yediğini gören, haram mal yer, yahut zina eder, ya da hüzün ve kedere düşer.

Yumurtanın kabuğunu yediğini gören kimse örtülü bir şeyin üstünü açar.
Cebinde yumurta olduğunu görenin hanimi ölü gibi olur. Kucağına beyaz bir tavuğu aldığını ve bu tavuktan piliçler çıktığını gören kimsenin yapılması zor ve imkansız bir isi meydana çıkar ve mü min bir çocuğu olur. Bazen de gördüğü piliç sayısınca erkek çocuğu olur. Kucağına beyaz bir horozu alıp horozdan piliçler çıktığını görse, o yerde bir öğretmen tarafından çocuklara öğretilecek ilim ve sanata işarettir.



Yumurtasının çok olduğunu gören kimsenin, zayi olmasından korkulan mal ve eşyasına işarettir. Papağanın yumurtası, takva sahibi bir hizmetçiye işarettir.

Elinde taze pismiş yumurta görse, muvaffak olması için dalma çalıştığı zor bir isin meydana çıkmasıyla mala nail olur. Turnanın yumurtası, fakir ve miskin evlada işarettir. Kendisine bir yumurta verildiğini gören kimsenin şerefli ve aziz bir çocuğu olur.
Yumurtanın kırıldığını görse çocuğu vefat eder. Çok yumurta bekâr
için evlenmeye, evliler için erkek çocuğa işarettir, Pişmiş yumurtayı soyduğunu gören kimse mala erişir. Bundan dolayı yumurtanın beyazı gümüş, sarisi altındır. Yumurta evlat, kan ve hizmetçiye de işarettir. Yumula bazen, kabirlere, güzel kadının dişlerine, hısım, akraba ve dostların bir araya toplanmalarına ve para biriktirmeye işarettir.
Zenginlik ve mutluluk demektir. Çok çocuklu ve mutlu bir evlilik. Yumurta yemek aile içinde yaşanacak bir gerginliğin işaretidir.

 

 

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder