Rüyanızı Buraya Yazıp Arayabilirsiniz.

21 Ocak 2019 Pazartesi

Rüyada Yunus Suresi Görmek




Rüyada Yunus Suresi Görmek

Rüyasında Yunus suresini okuduğunu veya başka biri tarafından okunduğunu gören kişiye, Allah (C.C.) geniş rızık ihsan buyurur. Malından hayır görür, Hakk Teâlâ(CC) Rüya sahibini düşman şerrinden ve sihirden saklar. Düşmanını helak eyler. Sözü ve ibadeti makbul olur. İlmi çok, rızkı bol, sabırlı ve sihirden saklı, sağlıklı ve uzun ömürlü olur.

Molla Cami: Rüyada Yunus süresini veya ondan bir parçayı okuduğunu yahut kendi üzerine okunduğunu görmek; ilim ve güzel itikada, hilekârın hilesinden emin olmaya ve sihirbazın büyüsünü bozmaya işarettir.
Seyyid Süleyman: İbn-i Şirin diyor ki: Rüyasında Yunus Suresini kısmen veya tamamen okuyan yahut okunduğunu görene, Allah-ü Teala Hazretleri geniş rızk ihsan buyurur.
Ebu Bekir Es Sıddık (R.A.) buyurmuştur ki: Malından bir kısmı musibete (felakete) uğrar.
Kirmani şöyle diyor: Hakk Teala Hazretleri, rüya sahibini düşmanın ve sihirbazın yalanından muhafaza eder. Düşmanını helak eyler. Rüya sahibi hapiste ise, hürriyetine kavuşur.
Cafer-i Sadık'a göre rüya sahibinin sözü ve ibadeti, güzel ve makbul olur.
Abdulgani'en Nablusi demiştir ki: İlim ve hüsn-i yakin ile rızıklanır. Sihir şerrinden muhafaza olur. Hasta ise, şifa bulur.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder