Rüyanızı Buraya Yazıp Arayabilirsiniz.

21 Ocak 2019 Pazartesi

Rüyada Yusuf Suresi Görmek




Rüyada Yusuf Suresi Görmek

Rüyasında Yusuf suresini okuduğunu veya okunduğunu görenek önce bir kötülüğe uğrarsa da sonunda hayır ve nimete kavuşur. Çok yolculuk yapar. Gurbete gidip orada menfaat görür. Sıkıntıdan genişliğe çıkar. Şerefe, paraya ve bolluğa nail olur. Sözünde sadik, emniyetli, iyi kalpli olur, gurbete düşerek mal ve kısmete nail olur. Mala ve büyük bir mevkie ulaşır, Allah (C.C.) ölüm anında can verisi kolaylaştırır. Fakirlikten zenginliğe, sıkıntıdan feraha, alçaktan yükseğe ulaşır. Bir başka rivayete göre de: Rüyada Yusuf süresini veya andan bir parçayı okuduğunu görmek; akrabalarından düşmanı çok olmaya işaret ettiği gibi, fakirlikten zenginliğe, zilletten izzete, sıkıntıdan feraha ermeye de işarettir.

Molla Cami: Rüyada Yusuf süresini veya ondan bir parçayı okuduğunu görmek, akrabalarından düşmanı çok olmaya işaret ettiği gibi, fakirlikten zenginliğe, zilletten İzzete, sıkıntıdan feraha ermeye de işarettir.
Seyyid Süleyman: İbn-i Şirin (R.A.) diyor ki; Yusuf Suresini rüyasında kısmen yahut tamamen okuyan veya okunduğunu gören, önceleri zulme duçar olur. Ardından hayra ve ni'mete kavuşur. Çok sefer eder. Gurbette gider, orada menfaat bulur. Sıkıntıdan sonra genişliğe çıkar. Büyük servete itibara ve mevkie nail olur.
Cafer-i Sadık (R.A.) buyuruyor ki: Sözüne ve emanete sadık olup büyük mertebeye kavuşur. Gurbette mal edinir.

Abdulgani'en Nablusi şöyle diyor: Mala ve liderliğe nail olur. Allah-ü Teâlâ Hazretleri ölüm anını kolaylaştırır. Fakirlikten zenginliğe, zilletten (alçaklıktan) sonra itibara, darlıktan sonra feraha kavuşur.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder