Rüyanızı Buraya Yazıp Arayabilirsiniz.

14 Ocak 2019 Pazartesi

Rüyada Yüzüstü Düşmek veya Dönmek Görmek



Rüyada Yüzüstü Düşmek veya Dönmek Görmek



Nablusi: Rüyada yüzüstü döndüğünü görmek Allah'a şirk koşmak, dünya ve ahrette zarar ve hüsrana uğramak ile tabir edilir.
Yüzünden kafası ve arkası üzerine dönmesi, rüya sahibinin Allah'a tövbe edip, pişman olması ve insanlar için teveccüh ve ikbaline delalet eder.
Kendisini yüz üstü düştüğünü görmesi karındaki hastalıklarla tabir edilir. Rüyayı gören kadın ise, kocasından yüz çevirerek kaçma yollarını arar.

İhya: Dünya ve ahrette ziyan edenlerden olmaya, sapıklığa düşmeye delalet eder. (Bu bir uyarı rüyasıdır, tövbe ve dua ile Allah'tan - c.c.- yardım istenmelidir.
Molla Cami: Rüyada yüzüstü düşmek, rüya sahibinin doğru yolu terk ederek sapıklığa düşmesine işarettir. Kendisini yüz üstü düştüğünü görmesi karındaki hastalıklarla tabir edilir. Rüyayı gören kadın ise, kocasından yüz çevirerek kaçma yollarını arar.
Nablusi: Rüyada yüzüstü düşmek: «Kimde fena (bir amel) ile gelirse yüzleri ateşte sürtülür» ( Sure-i Nemi, ayet 90.) mealindeki ayet gereğince rüya sahibinin doğru yolu terk ederek sapıklığa düşmesine delalet eder.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder