Rüyanızı Buraya Yazıp Arayabilirsiniz.

14 Ocak 2019 Pazartesi

Rüyada Zabıta Görmek




Rüyada Zabıta Görmek



Rüyada zabıta memuru görmek, herkesin kurtuluşa ermesine delalet eder.
Çünkü belediye memuru ekseriya halkın işini ıslaha çalışır. Bir kimsenin rüyada zabıta memurunun güzel bir halde olduğunu ve hoş koktuğunu görmesi, o memurun güzel hareket etmesine delalet eder.
Belediye memurunun pejmürde bir şekilde olduğunu veya pis bir şekilde koktuğunu ya da gözlerinin kör olduğunu görmesi, o memurun yapmaya başladığı işte kötü tedbirli ve yakışıksız hareket ettiğine delalet eder.
Bir kimsenin rüyada zabıta memuru görmesi, kurtuluşa, selamete, güzelliğe ve iyiliğe eder. Çünkü zabıta memurları halkın rahatlığı için çalışan memurlardır.
Rüyada zabıta memuru görmek, işlerinizin yolunda gideceğine ve sizi koruyup gözeten birine yorumlanır.

Rüyada Zabıta memurunu güzel bir halde görmek, iyi bir yardıma, şiddet ve korkudan kurtulmaya delalet eder.
Bazı tabirciler ise zabıta memuru görmeyi, gam ve üzüntüye yorumlarlar. Çünkü bazı zabıta memurları esnafı sıkıştırırlar.

Nablusi: Rüyada zabıta memurunu görmek, herkesin kurtuluşa ermesine delalet eder. Çünkü belediye memuru ekseriya halkın işini ıslaha çalışır.
Bir kimsenin rüyada zabıta memurunun güzel bir halde olduğunu ve hoş koktuğunu görmesi, o memurun güzel hareket etmesine delalet eder.
Belediye memurunun pejmürde bir şekilde olduğunu veya pis bir şekilde koktuğunu ya da gözlerinin kör olduğunu görmesi, o memurun yapmaya başladığı işte kötü tedbirli ve yakışıksız hareket ettiğine delalet eder.
Bazen bu rüya aşçıda, et ve yağda nefret edilecek ve sıhhate zararlı olacak hallerin vaki olmasına kötü ve yasaklanmış şeyleri ifşa etmeye veya eksik ölçüp - tartmaya delalet eder. Bazen de belediye memuru, babaya, terbiyeciye, hoca ve hâkime delalet eder.
Rüyada belediye memuru olduğunu gören kimseye, bir bela ve afet erişir. Ve bunun ecir ve sevap ve mükâfatı da Allah (C.C.)'a aittir. Tevekkül ve itimadı sebebiyle onun her haline Allah (C.C.) kâfi gelir.



İhya: Halkın işlerini ıslaha çalışan kimseye, babaya, öğretmene, Temiz giyimli ve güler yüzlü ama ağırbaşlı ve ciddi zabıta memuru görmek insanların sıkıntıdan kurtulmasına; kötü giyimli ve abus çehreli meymenetsiz zabıta memuru rüşvet ve haram yiyen adi bir kimseye, Belediye memuru olduğunu görmek bela ve afete, tevekkül ve itimat ile bunları atlatarak ecir kazanmaya delalet eder.

Diyanet: Bir kimsenin rüyasında bir zabıta memuru görmesi; o kimsenin bir yakını ile arasının açılarak kavga edeceklerine, bir kişinin rüyasında bir zabıta memurunun yerine gelerek onu cezalandırdığını (ceza yazdığını) görmesi; o kimsenin herkese inandığından ve dertlerini anlattığından dolayı başına büyük dertlerin açılacağına veya işlerinde önemli ölçüde zarar edeceğine delalet eder.
  


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder