Rüyanızı Buraya Yazıp Arayabilirsiniz.

14 Ocak 2019 Pazartesi

Rüyada Zahmet Görmek




Rüyada Zahmet Görmek



İhya: Zahmet ve meşakkat çektiğini görmek rahata kavuşmaya yahut kaçınılması gereken şeyleri yapmaya delalet eder.

Nablusi: Rüyada meşakkat ve zahmet çekmek, rahatlığa delalet eder. Bundan dolayı rüyada zahmet ve meşakkat çektiğini gören kimse, rahata erişir.
Rüyada zahmet çektiğini görmek, mutluluk ve rahatlık içinde bulunduğuna delalet eder. Rüyada zahmet ve meşakkat çekmek is hayatında haksiz kazanç elde etmeğe ve haram mal edinmeğe işarettir. Bir rivayete göre, rüyada zahmet çektiğini görmek, kaçınılması gerekli isleri yaptığına yorumlanır. Başka bir rivayete göre de: Rüyada zahmet çekmek, rahatlığa işarettir. Rüyada zahmet çekmek memuriyetinde hile yapmaya, haksiz ve batıl yollu insanların mallarını yemeye işarettir. Bu tabir, rüya sahibi zengin olduğu takdirdedir. Eğer rüya sahibi fakir olursa rüya sahibinin perhiz yapmasına ve rahatlığa işarettir. Bazen de rüyada zahmet çekmek kaçınılması gereken şeyleri yapmaya işarettir 

Molla Cami: Rüyada zahmet çekmek, rahatlığa işarettir. Rüya sahibi zengin ise; rüyada zahmet çekmek memuriyetinde hile yapmaya, haksız ve batıl yollu insanların mallarını yemeye işarettir. Eğer rüya sahibi fakir ise rüya sahibinin perhiz yapmasına ve rahatlığa işarettir. Bazen de rüyada zahmet çekmek kaçınılması gereken şeyleri yapmaya işarettir.
Diyanet: Bir insanın rüyasında zahmet çektiğini görmesi; o kiminin mutluluk ve huzur içinde yaşadığına işaret eder. İmam-ı Nablusî'nîn yorumuna göre: Bir kimsenin rüyasında zahmet çektiğini görmesi; o kimsenin haksız kazanç elde edeceğine ve haram yollardan eline mal geçeceğine, bir rivayete göre de o kişinin kaçınılması gereken işleri yaptığına yorumlanır.

Ayrıca bakınız; Sıkıntı



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder