Rüyanızı Buraya Yazıp Arayabilirsiniz.

14 Ocak 2019 Pazartesi

Rüyada Zayi Etmek Görmek



Rüyada Zayi Etmek Görmek


Rüyada güzel bir şeyi zayi ettiğini gören, bulunduğu bir hayrı ifsat eder. Yahut şahadet ve ahdini bozar. Ya da layığı olmayan bir kızla evlenir. Eğer altın veya gümüşten yapılmış bir şeyi zayi ederse, kötü bir söz söyler. Bazen de bir şeyi telef etmek ve kine işarettir.

Rüyasında bir şeyi zayi ettiğini görmek, uyanıkken bir hayır islediğine, veya bir yeminini yerine getirmediğine işarettir. Abdulgani Nablusi ye göre, rüyada kıymetli bir şeyini zayi ettiğini gören, kendisine layık olmayan bir kimse ile evlenir. Eğer altın veya gümüş gibi kıymetli bir şeyini zayi etmiş ise kindar bir kimse olduğuna delalet eder

Molla Cami: Rüyada güzel bir şeyi zayi ettiğini gören, bulunduğu bir hayrı ifsat eder. Yahut, şehadet ve ahdini bozar. Ya da layıkı olmayan bir kızla evlenir.Eğer altın veya gümüşten yapılmış bir şeyi zayi ederse, kötü bir söz söyler. Bazen de bir şeyi telef etmek kine işarettir.
Seyyid Süleyman: Rüyasında kaybolduğunu görenin, o mahalde adı unutulur. Ailesinin kaybolduğunu gören, bir kayıp yüzünden üzülür. Kendinden bir şeyin zayi olduğunu gören şayet iyi bir şey kaybetmişse, zarara uğrar. Fena bir şeyin kaybı ise, üzüntüden kurtulmaya işarettir.

Nablusi: Rüyada güzel bir şeyi zayi ve telef ettiğini gören, bulunduğu bir hayrı ifsad eder. Yahut, şehadet ve ahdini bozar veya mezhebinden başka bir mezhebi taklid eder. Ya da layıkı olmayan bir kızla evlenir. Eğer altın veya gümüşten yapılmış bir şeyi zayi ederse, kuyumcu ve dökümcü hakkında kötü bir söz söyler. Bazen de bir şeyi telef etmek kine delalet eder. Çünkü kin, ülfeti telef ve zayi eder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder