Rüyanızı Buraya Yazıp Arayabilirsiniz.

14 Ocak 2019 Pazartesi

Rüyada Zehirlenmek Görmek



Rüyada Zehirlenmek Görmek

Rüyada zehirlendiğini görmek inatçılığa işarettir. Bir kimsenin rüyasında zehirlendiğini görmesi isinde inat ettiğine; bir rivayete göre de kederleneceğine, zehirlenerek öldüğünü görmek bir hayır işleyeceğine delalet eder. Zehir içip sonra kustuğunu görmek, kazandığı haram mali elinden çıkarmaya; birinin kendisine zehir verdiğini görmek, ondan haram mal alacağına; birine zehir vermek ona haram mal vermeğe işarettir. Bir başka rivayete göre de: Bir kimsenin rüyada zehirlenmiş görmesi, inat etmeye, üzüntü ve kedere düşmeye; zehirlenerek öldüğünü görmek ise, bir hayra erişmeye işarettir. Bazı tabirciler zehirlenmek, haram bir mal yemeye işarettir demişlerdir.
 

Bir kimsenin rüyada zehirlenmiş görmesi, inat etmeye, üzüntü ve kedere düşmeye, zehirlenerek öldüğünü görmek ise, bir hayra erişmeye işarettir. Bazı tabirciler zehirlenmek, haram bir mal yemeye işarettir demişlerdir.

Seyyid Süleyman: Rüyasında zehirlenmiş olduğunu gören, ciddi saydığı bir işte inat eder. Bir rivayete göre, üzüntüye düşer. Zehir yiyen, haram mala malik olur.
Bir kısım tabirciye göre zehir içtiğini gören bir şahsa karşı kin besler.
Zehirlendikten sonra istifrağ ettiğini gören, kazandığı haram malı elinden çıkarır.

Molla Cami: Bir kimsenin rüyada zehirlenmiş görmesi, inat etmeye, üzüntüye kedere düşmeye, zehirlenerek öldüğünü görmek ise, bir hayra erişmeye işarettir.Bazı tabirciler zehirlenmek, haram bir mal yemeye işarettir demişlerdir. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder