Rüyanızı Buraya Yazıp Arayabilirsiniz.

11 Ocak 2019 Cuma

Rüyada Zencefil (Zencebil) Görmek



Rüyada Zencefil (Zencebil) Görmek


Elde edilmesi zor, büyük kısmettir.
Rüyada zencefil görmek, üzüntü ve kedere işarettir. Zencefil yediğini görmek, zarar, düşmanlık ve münakasa yapmaya işarettir.
Rüyada zencefil görmek keder ve sıkıntıyla tabir olunur, Ibni Sirin e göre, rüyasında zencefil yediğini gören hasta olur ve sonunda ölür. Zencefil sattığını veya birine verdiğini görmek, kederden ve sıkıntıdan kurtulmaya delalet eder. Zencefille resim yaptığını veya boyadığını gören dünyanın bos isleri ile gururlanır. Zencefil ile Kur an dan bir şey yazdığını görmek iyi ve hayırlıdır. Bir başka rivayete göre de: Rüyada zencefil görmek, üzüntü ve kedere işarettir. Zencefil yediğini görmek, zarar, düşmanlık ve münakasa yapmaya işarettir.




Molla Cami: Rüyada zencefil görmek, üzüntü ve kedere işarettir. Zencefil yediğini görmek, zarar, düşmanlık ve münakaşa yapmaya işarettir.

Seyyid Süleyman: Rüyada zencefil görmek; üzüntüye, zarara, düşmanlığa, mal ve itibar kaybına işarettir.
İbn-i Şirin diyor ki: Zencefil yediğini gören, hastalanır, neticesinde vefat eder. Zencefil ile resim yaptığını veya boyadığını gören, batıl şeylerle mağrur olur. Zencefil ile Kur'an-ı Kerim'e yahut tevhide dair bir şey yazmak; iyi ve hayırdır. Zencefil sattığını veya birine verdiğini gören, gamdan kurtulur.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder