Rüyanızı Buraya Yazıp Arayabilirsiniz.

11 Ocak 2019 Cuma

Rüyada Zengin Zenginlik Görmek



Rüyada Zengin Zenginlik Görmek


 
Rüyada zengin olduğunuzu ve rahat bir yaşam sürdürdüğünüzü gördüyseniz, çok çalışıp yüksek bir pozisyona yükseleceğiniz anlamına gelir.



Paralı kimse görmek hayra delalet eden şeyler de görülürse ticarette para kazanmaya, hayra delalet eden şeyler görünmesi ise iflas etmeye, Kişinin kendisine paralı adam dendiğini görmesi, salih biri ise sermayesiz Kar ve kazanç elde etmesine, fasık biri ise sözüne güvenilmez biri olduğuna; Zengin biri olduğunu görmek yoksulluğa, kanaat sahibi olmaya delalet eder.
Rüyada zengin birini görmek sıkıntı içinde bulunduğunuzu gösterir.
Rüyada zengin birini görmek çok sıkıntılı bir dönem geçirdiğinizi işaret eder.
Rüyada zengin olmak, fakirliğe işarettir. Rüyada zengin olduğunu gören kimse kanaat sahibi olur, çünkü kanaat da bir gönül zenginliğidir. Kirmani ye göre, kendisini rüyada zengin ve para sahibi olarak görmek, islerinin değişikliğe uğrayacağına, bulunduğu yerden daha aşağı bir yere ineceğine delalet eder. Ebu Sait El Vaiz e göre, bu rüyayı gören aslında zengin ise fakirleşir. Bazı yorumculara göre, dindar bir kişinin zengin olduğunu görmesi kanaattir. Aslında zengin olan bir adamın parasından faydalandığını görmesi, pek fakir olan bir kimsenin rüyasında zengin olduğunu görmesi tabir edilmez, çünkü bu rüyalar ahlamdır (bos ve geçersizdir). Bir başka rivayete göre de: Rüyada zengin olmak, fakirliğe işarettir.


Bazı yorumculara göre ise rüyada zengin olduğunuzu ve rahat bir yaşam sürdürdüğünüzü gördüyseniz, çok çalışıp yüksek bir pozisyona yükseleceğiniz anlamına gelir.
Olduğu gibi çıkar. Aynı zamanda ruh zenginliğini de işaret eder.
 
 

Seyyid Süleyman: Kirmani demiştir ki: Rüyada zengin ve kudretli olduğunu görenin işleri değişir. Vaziyeti bozulur.
Ebu Said'ül Vaaz demiştir ki: Rüya sahibi zenginse, fakir düşer.
Bazı tabirciler dindar birinin rüyada zengin olmasını, kanaatkarlıkla yorumlamışlardır.
Esasen zengin olan bir adamın rüyada her zamanki alışkanlığı ile servetinden istifade etmesi yahut çok fakir bir adamın, rüyada zengin olması yorumlanmaya değmez. Çünkü şuuraltıdır.

Molla Cami: Rüyada zengin olmak, fakirliğe işarettir.


İhya: Paralı kimse görmek hayra delalet eden şeyler de görülürse ticarette para kazanmaya,
hayra delalet eden şeyler görünmesi ise iflas etmeye,
Kişinin kendisine 'paralı adam' dendiğini görmesi, salih biri ise sermayesiz kar ve kazanç elde etmesine, fasık biri ise sözüne güvenilmez biri olduğuna;
Zengin biri olduğunu görmek yoksulluğa, kanaat sahibi olmaya delalet eder.

Nablusi: Rüyada zengin olmak, fakirliğe delalet eder. Bundan dolayı rüyada zenginleştiğini gören kimse, fakir veya kanaat sahibi olur. Zira kanaat zenginlik, zenginlik ise kanaattir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder