Rüyanızı Buraya Yazıp Arayabilirsiniz.

10 Ocak 2019 Perşembe

Rüyada Zerdali ve Kayısı Ağaçları Görmek



Rüyada Zerdali ve Kayısı Ağaçları Görmek


Rüyada zerdali ağacı görmek, hastalığından dolayı kendisinden faydalanılmayan bir kimseye yorumlanır. Rüyasında zerdali ağacından zerdali topladığını gören zengin bir kimse ile evlenir.


Rüyada görülen zerdali, eğer mevsiminde olursa altınlara, mevsiminde olmazsa hastalığa işarettir. Zerdali ağacı kendisinden istifade edilmeyen hastalıklı bir adamdır. Bazı tabirciler, zerdali ağacı, güler yüzlü, ailesinin geçimi hususunda cimri ve cesur bir kimsedir, dediler. Eğer zerdali ağacından meyve topladığını gören kimse, zengin bir kadınla evlenir. Zerdali korkuya da işarettir


Mevsiminde görülen zerdalinin olgunu altın, yeşili gümüş paraya, Mevsimi dışında zerdali görmek hastalığa; Zerdali ağacı güler yüzlü ve ailesinin nafakası hususunda cimrilik yapan ve başkasına da hayrı dokunmayan kimseye delalet eder.
Rüyada zerdali görmek, tatlı bir haberin habercisi olarak yorumlanır.
Rüyada zerdali görmek, iyi bir haber olarak yorumlanır. zevk almayacağınız anlamındadır.
 

Seyyid Süleyman: Bu rüya parası çok, dinsiz, faydasız, rengi değişik ve hasta mizaçlı bir şahısla tevil olunur

Diyanet: Rüyada herhangi bir zerdali ağacı görülmesi; hasta olması nedeniyle kendisinden istifade edilemeyen bir kimseye yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında bir zerdali ağacından zerdali topladığını görmesi; o kimsenin zengin birisi ile evleneceğine işaret eder.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder