Rüyanızı Buraya Yazıp Arayabilirsiniz.

9 Ocak 2019 Çarşamba

Rüyada Yüzmek Görmek

Rüyada denizde yüzdüğünü gören kimse âlimse ilimde arzu ettiği şeye ve isteğine kavuşur.
Denizde yüzüp sonra sahile çıksa, eğer ilim talep ediyorsa onu terk eder. Rüyada deniz ve nehirde yüzmek rüya sahibinin dininin güzelliğine ve itikadının sağlamlığına işarettir.
Rüyada Karada yüzdüğünü gören kimse hapsolunur. Yüzmede hissettiği çetinlik ve kolaylık nispetince ve sahile yakinliği miktarınca hapiste durur.
Rüyada Denizin derin yerine girdiğini ve orada güzel ve hoş bir şekilde yüzdüğünü görse, büyük bir is veya büyük bir memuriyete girer. Suda yüzdüğü halde korktuğunu gören kimse korku hapislik veya bir hastalığa düşer.

Rüyada kurumuş görülen her deniz ve göl ona nispet olunan kimsenin devletinin gitmesine işarettir.
Suyunun yine oraya dönmüş görülmesi, ona nispet edilen kimsenin devletinin yeniden dönmesine işarettir. Bir kimse suda yüzdüğünü görse, bir düşmanlıkta bulunur ve düşmanına galip gelir.
Yüzmek için denize girdiğini hatta deniz içinde görünmediğini görse, o kimsenin helak olmasına işarettir. Kendisini suyun örttüğünü ve orada öldüğünü yahut suda boğulduğunu gören kimse şehit olarak ölür. Bazı tabirciler de hata ve kusuru çok olduğu halde vefat eder dediler.
Bir kimsenin rüyada denizde yüzdüğünü görmesi, arzu ve emeline kavuşmaya delâlet eder. İlim talep eden birinin rüyada denizde yüzdüğünü görmesi, o ilmi elde etmeye alâmettir.
Rüyada denizin tâ derinliklerine girdiğini ve orada güzel ve hoş bir şekilde yüzdüğünü görmek, büyük ve çetin bir işi başarmaya ve büyük memuriyete delâlet eder.
Rüyada denizde veya ırmakta yüzdüğünü görmek, dinde salaha ve güzelliğe, sağlam itikada ve imanda kuvvete delâlet eder.

Bir kimsenin rüyada kendisini suyun örttüğünü ve orada öldüğünü görmesi, son nefeste şehit olarak can vermeye delâlet eder.
Bir kimsenin rüyada denizde kafası üzerine yüzdüğünü görmesi, tövbe etmeye ve işlediği günahlardan pişman olmaya işarettir.
Rüyada suda yüzdüğü halde korktuğunu görmek, korku, şiddet, hapislik veya bir hastalığa delâlet eder. Sahilden uzaklaştığı nispette hastalığı ve hapisliği de uzar.
Bir kimsenin bir vadide düz olarak yüzdüğünü ve arzu ettiği yere vardığını görmesi, Sultanın hizmetine girmeye ve ondan menfaat elde etmeye delâlet eder.

Denizde yüzmek, ehli için ilimde arza uttuğu sonuca ulaşmaya, manen ilerlemek isteyen biri ise bunu başarmaya, memuriyete, Yüzmek bazen hapse girmeye, Yüzerek kıyıya çıkmak bir arzusundan vazgeçmeye yahut sıkıntıdan kurtulmaya, Nehir yahut denizde yüzmek din ve itikat güzelliğine yahut tevekkülle tehlikeli bir yolculuğa çıkmaya delalet eder.
Rüyada yüzdüğünü gören kişi çok başarı kazanacağı iş yolculuğuna çıkacaktır. Kirli suda yüzdüğünü gören kimse kötü yollardan para kazanacak anlamındadır. Dipten yüzmek işleri herkesten gizleyerek yürüttüğünüzü işaret eder.
Rüyasında yüzdüğünü gören kişi çok başarı kazanacağı iş yolculuğuna çıkacaktır. Kirli suda yüzdüğünü gören kimse kötü yollardan para kazanacak anlamındadır. Dipten yüzmek işleri herkesten gizleyerek yürüttüğünüzü işaret eder.
Masmavi, berrak bir denizde yüzmek huzur, başarı, rahat olarak yorumlanır.

İhya: Denizde yüzmek, ehli için ilimde arza uttuğu sonuca ulaşmaya, manen ilerlemek isteyen biri ise bunu başarmaya, memuriyete, Yüzmek bazen hapse girmeye, Yüzerek kıyıya çıkmak bir arzusundan vazgeçmeye yahut sıkıntıdan kurtulmaya, Nehir yahut denizde yüzmek din ve itikat güzelliğine yahut tevekkülle tehlikeli bir yolculuğa çıkmaya delalet eder.

Molla Cami: Rüyada denizde yüzdüğünü gören kimse âlimse ilimde arzu ettiği şeye ve isteğine kavuşur. Denizde yüzüp sonra sahile çıksa, eğer ilim talep ediyorsa onu terk eder. Rüyada deniz ve nehirde yüzmek rüya sahibinin dininin güzelliğine ve itikadının sağlamlığına işarettir.Karada yüzdüğünü gören kimse hapsolunur. Yüzmede hissettiği çetinlik ve kolaylık nispetince ve sahile yakınlığı miktarınca hapiste durur. Denizin derin yerine girdiğini ve orada güzel ve hoş bir şekilde yüzdüğünü görse, büyük bir iş veya büyük bir memuriyete girer.Suda yüzdüğü halde korktuğunu gören kimse korku hapislik veya bir hastalığa düşer. Kendisini kurtaramayacak zannettiğini görse, üzüntü ve keder içinde ölür. Yüzmesinde cesaret gösterse mezkûr işten selamette olur. Rüyada kurumuş görülen her deniz ve göl ona nispet olunan kimsenin devletinin gitmesine işarettir. Suyunun yine oraya dönmüş görülmesi, ona nispet edilen kimsenin devletinin yeniden dönmesine işarettir. Bir kimse suda yüzdüğünü görse, bir düşmanlıkta bulunur ve düşmanına galip gelir. Yüzmek için denize girdiğini hatta deniz içinde görünmediğini görse, o kimsenin helak olmasına işarettir. Kendisini suyun örttüğünü ve orada öldüğünü yahut suda boğulduğunu gören kimse şehit olarak ölür. Bazı tabirciler de hata ve kusuru çok olduğu halde vefat eder dediler.
Nablusi: Rüyada denizde yüzdüğünü gören kimse âlimse ilimde arzu ettiği şeye ve isteğine kavuşur. Denizde yüzüp sonra sahile çıksa, eğer ilim talep ediyorsa onu terk eder.
Bazı tabirciler yüzmek hapistir, derler. Bundan dolayı karada yüzdüğünü gören kimse hapsolunur. Ve hapislik halinde sıkıntıya düşer.

Yüzmede hissettiği çetinlik ve kolaylık nispetince ve sahile yakınlığı miktarınca hapiste durur.
Bir vadide düz olarak yüzdüğünü ve arzu ettiği yere vardığını görse, o kimse kahredici sultanın hizmetine girer ondan talep ettiği ihtiyacı meydana gelir. Ve melikten kuvvete nail olur. Vadide yüzmesinden korkarsa, o kimse o sultandan da korkar. Korkmayıp kurtulursa, ondan da kurtulur.
Denizin derin yerine girdiğini ve orada güzel ve hoş bir şekilde yüzdüğünü görse, büyük bir iş veya büyük bir memuriyete girer, melik tarafından kudrete izzete ve kuvvete erişir.
Denizde kafası üzerine yüzdüğünü görse, tövbe eder ve işlediği günaha pişman olur.
Denizde yüzdüğü halde denizin suyunun sakin olduğunu görse melikin hizmetine girer. İşte karışıklık meydana getirdiğinden dolayı melikin gazabına uğrar. Denizi geçti ise kurtuluşa erer.
Suda yüzdüğü halde korktuğunu gören kimse korku hapislik veya bir hastalığa düşer. Onun sahilden uzaklığı nispetince hapisliği ve hastalığı uzar. Kendisini kurtaramayacak zannettiğini görse, üzüntü ve keder içinde ölür.
Yüzmesinde cesaret gösterse mezkur işten selamette olur.
Bir sultanın dalgalı bir denizde yüzmek istediğini ve denizi yüzerek geçtiğini görmesi, diğer bir melikle karşılaşıp ve onu öldürmesine delalet eder.
Rüyada kurumuş görülen her deniz ve göl ona nispet olunan kimsenin devletinin gitmesine delalet eder. Suyunun yine oraya dönmüş görülmesi, ona nispet edilen kimsenin devletinin yeniden dönmesine delalet eder.
Deniz veya gölde yüzdüğü halde boğulduğunu ve karaya atıldığını balık gibi boğularak nehirden çıkarıldığını görse, o kimseye karada balığa arız olan sıkıntı gibi bir sıkıntı suda arız olur.
Bir insanın rüyada uykusundan uyanmadan önce yüzmekle sudan kurtulduğunu görmesi tabirce, suda yüzdüğü halde uyanmasından daha hoştur.
Bir kimse suda yüzdüğünü görse, bir düşmanlıkta bulunur ve düşmanına galip gelir.
Yüzmek için denize girdiğini hatta deniz içinde görünmediğini görse, o kimsenin helak olmasına delalet eder.
Kendisini suyun örttüğünü ve orada öldüğünü yahut suda boğulduğunu gören kimse şehit olarak ölür. Bazı tabirciler de hata ve kusuru çok olduğu halde vefat eder dediler.
Rüyada deniz veya nehirde yüzmek rüya sahibinin dininin güzelliğine ve itikadının sağlamlığına delalet eder. Bazı tabirciler, şüpheli olan bir şeyde itikadını düzgün eder. Bazıları da tevekkülle tehlikeli bir yolculukta bulunur, dediler.
Bir kimse rüyada suyun bacası üzerinden aktığını görse, sultan tarafından bir belaya düşer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder