Rüyanızı Buraya Yazıp Arayabilirsiniz.

14 Ocak 2019 Pazartesi

Rüyada Zarf Görmek



Rüyada Zarf Görmek


Rüyada Mektup zarf görmek;
Zarf görmek maksadın hasıl olmasına, ince ve derin anlamlara, ilme yahut eşya konulan sandığı delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Mektup.)
Rüyada kağıt zarf görmek, önemli bir sırrı öğrenmeye; içine her hangi bir kağıt koymak üstünlük ve öncülük anlamına gelir.
Rüyada kağıt zarf görmek, gizli bir olayı ortaya çıkaracağınıza yorumlanır. Zarfın içine bir kağıt koymak girdiğiniz bir toplulukta lider olacağınızın işaretidir.
Kapalı zarf haberdir. Temiz bir zarfa kağıt koymak ise paradır. Ayrıca zarfın rengine göre de yorum yapılır.

Rüyada mektup zarfı görmek, Önemli birisinin sizden saklandığına delalet eder. Kapalı bir zarf sırra; açık zarf görmek ise bazı sırların açıklanacağına; üzeri yazılı zarf görmek ise, sizi kıskanan kimselerin bulunduğuna işarettir. Bir başka rivayete göre de: Rüyada zarf görmek, maksada ulaşmaya, bazen de eşya konulan sandığa ve ilme işarettir.

Rüyada mektup zarfı görmek; sırlarınızın yakınlarınız tarafından açığa çıkarılacağına, mektubu zarfa koyduğunuzu görmek; önemli sevindirici haberler alacağınıza, bir zarftan mektup çıkartarak okuduğunuzu görmek; uzaktaki bir dostunuzun sizden mektup beklediğine işarettir.
Rüyada zarf görmek, maksada ulaşmaya, bazen de eşya konulan sandığa ve ilme işarettir.

Molla Cami: Rüyada zarf görmek, maksada ulaşmaya, bazen de eşya konulan sandığa ve ilme işarettir.
İhya: Zarf görmek maksadın hasıl olmasına, ince ve derin anlamlara, ilme yahut eşya konulan sandığı delalet eder. 
Diyanet: Bir kimsenin rüyasında mektup zarfı görmesi; o kimsenin arının yakınları tarafından açığa çıkarılıp öğrenileceğine, rüyanızda bir mektubu zarfladığınızı görmeniz; sizi sevindiren birtakım haberler alacağınıza işaret eder. Bir kimsenin rüyasında bir zarftan mektup çıkartarak okuduğunu görmesi; o kimsenin uzakta bulunan bir dostunun ondan mektup beklediğine delalet eder.

Nablusi: Rüyada zarf görmek, maksada ulaşmaya, bazan ince bir manaya, bazen de eşya konulan sandığa ve ilme delalet eder.

Ayrıca Bakınız; Mektup





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder