Rüyanızı Buraya Yazıp Arayabilirsiniz.

14 Ocak 2019 Pazartesi

Rüyada Zariyat Suresi Görmek




Rüyada Zariyat Suresi Görmek


Zariyat suresini rüyasında okuyan veya okuyanı dinleyen kimse, Allah (C.C) tarafından iyi yola doğru yönlendirilir. Güç islerini kolaylaştırır. Bu kişi bekarsa evlenir. Ziraatçı ise, ürünü bol ve bereketli olur. Bir başka rivayete göre de: Rüyada Zariyat Suresini veya ondan bir parçayı okuduğunu veya üzerine okunduğunu görmek, yeryüzündeki bitkilerden rızıklanmaya, yakınları ve komsularıyla iyi geçinmeye işarettir.


Molla Cami: Rüyada Zariyat suresini veya ondan bir parçayı okudugunuveya üzerine okunduğunu görmek, yeryüzündeki bitkilerden rızıklanmaya, yakınları ve komşularıyla iyi geçinmeye işarettir.
Seyyid Süleyman: İbn-i Şirin (R.A.) diyor ki: Zariyat Suresini rüyasında tamamen veya kısmen tilavet eden yahut tilavet olunduğunu gören, Allah'ın (C.C.) yardımıyla zahid olup, selamete ulaşır.
Kirmani şöyle diyor: Güç işleri kolaylaşır. Bekarsa, evlenir.
Cafer-i Sadık buyuruyor: Ziraatte ve çiftçilikte rızkı bol olur.
Abdulgani diyor ki: Rızkını topraktaki mahsulden kazanır.
İbn-i Kesir'e göre rüya sahibi evlenir ve vaadinde durur.

Diyanet: Bir kimsenin rüyasında Zâriyât Suresini okuduğunu veya okuyan birisinden dinlediğini görmesi; o kimsenin Allah tarafından da doğru yola yönlendirildiğine delalet eder. O kimsenin zor olan işlerinin kolaylaşacağına, eğer bekâr ise evleneceğine, eğer çiftçi ise bol ürün alacağına işaret eder.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder