Rüyanızı Buraya Yazıp Arayabilirsiniz.

14 Ocak 2019 Pazartesi

Rüyada Zehir Görmek



Rüyada Zehir Görmek



Rüyada zehir görmek; bir tuzağa düşürülmek üzere olduğunuza dikkatli olmanız gerektiğine, zehir içmek; hastalanacağınıza, zehir yediğinizi görmek; çok yaşayacağınıza, elinize para geçeceğine, zehir yaptığınızı, alıp sattığınızı görmek; haram yoldan fazla para kazandığınıza, birisinin size zehir verdiğini yada yedirdiğini görmek; o kimseden yardim göreceğinize, birine zehir verdiğinizi görmek; o kimseye yardımda bulunacağınıza işarettir.
Rüyada herhangi bir zehir içerek öldüğünü hissetmesi, onun hayatında hoşa gitmeyen bir değişiklik olacağına; zehirlenmekten kurtulmuşsa hayatının rahat ve huzur içinde geçeceğine; birisi başkasını zehirlediğini görürse, bir zorluk altında kalacağı ve bundan sonra kurtulacağına işarettir.
Rüyada zehir içerek öldüğünü gören kimse yaşamında güzel gitmeyen olayla olacak anlamındadır. Rüyada zehirlenmekten kurtulmak yaşamının bundan sonra ferahlık ve bolluk içinde olacağına yorumlanır. Rüyada başkasını zehirlemek bir sıkıntı yaşayacağını ancak bu sıkıntıların zamanla bu sıkıntıdan kurtulacağına yorumlanır. Etrafınızda olan olaylar moralinizin bozulmasına neden olacak demektir.

Çevrenizdeki bazı olumsuz olaylar canınızın sıkılmasına neden olacak.
Kişinin eline hileli bir işten para geçer. Birisini zehirlemek ise iyilik yapmaktır.
Rüyada zehir görmek, mala işarettir. Bundan dolayı bir kimse rüyada kendisine zehir içirlldiğinl ve vücudunda sis peyda olduğunu görse, meydana çıkan sis miktarınca o kimseye mal gelir. Rüyada öldürücü zehir görmek, ölüme işarettir. Zehir, onu rüyada içen kimse için üzüntü ve kederdir. Rüyada zehir içtiğini gören kimsenin ömrü uzun olur.

İhya: Zehir ve onu içmek mala, İçtiği zehirden vücud şişerse mal ve dünyalığa, şişmez ise üzüntü ve kedere, Öldürücü zehir - şişlik meydana gelmez ise- ölüme, Birine zehir içirmek, onun hanımı ile zina yapma arzusuna, Zehir içmek ömrün uzun olmasına delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Panzehir.)

Molla Cami: Rüyada zehir görmek, mala işarettir. Bundan dolayı bir kimse rüyada kendisine zehir içirildiğini ve vücudunda şiş peyda olduğunu görse, meydana çıkan şiş miktarınca o kimseye mal gelir. Rüyada öldürücü zehir görmek, ölüme işarettir. Zehir, onu rüyada içen kimse için üzüntü ve kederdir. Rüyada zehir içtiğini gören kimsenin ömrü uzun olur.
Nablusi: Rüyada zehir görmek, mala delalet eder. Bundan dolayı bir kimse rüyada kendisine zehir içirildiğini ve vücudunda şiş peyda olduğunu ve şişin iltihaplandığını görse, meydana çıkan şiş miktarınca o kimseye mal gelir. Eğer vücudunda şiş görmezse, o şahıs sıkıntı, keder ve üzüntüye düşer.
Rüyada öldürücü zehir görmek, ölüme delalet eder. Zehir, onu rüyada içen kimse için üzüntü ve kederdir. Eğer şiş ve iltihap meydana gelmezse.
Bir köle rüyada birisine zehir içirdiğini görse, içirdiği kimsenin hanımı ile zina eder. Çünkü zehir, gizlice içirilir. Zina da gizlice yapılır. Rüyada zehir içtiğini gören kimsenin ömrü uzun olur.

Seyyid Süleyman: Bazı tabirciler demişlerdir ki: Zehir; haram mal, harp, cinayet ve ahirete faydasız bir işle tabir olunur.
Bir kısım tabirciye göre zehir yemek; uzun ömre ve dünya menfaatine delalet eder.
Rüyasında zehir içenin eline haram mal geçer. Belki de katil olur. Zehirlere sahip olup bunlarla uğraşan, dinine faydasız işlerle meşgul olur yahut dünya menfaati için koşar. Zehir içerek vefat ettiğini gören, çok yaşar. Hayra nail olur.
İbn-i Kesir şöyle diyor: Tanıdığı bir zatın kendisine zehir verdiğini veya içirdiğini gören, o şahıstan haram mal alır. Kendisinin zehir verdiğini yahut içirdiğini gören, bu kişiye haram mal verir. Zehir veren veya verilen meçhul ise, tabir bütün halk için geçerlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder